Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spanje: Sevimpor overgenomen door Hermanos Fernández López

Hermanos Fernández López laat weten dat ze een overeenkomst hebben ondertekend voor de overname van 100 % van fruitgroothandel Sevimpor. 

De overname zal in januari 2019 tot stand komen en past in het uitbreidingsplan van Hermanos Fernández voor de afzet van groenten- en fruit in Spanje. Hermanos Fernández wil met de overname zijn aanwezigheid in het zuiden van het land versterken. Sevimpor, gevestigd in Mercasevilla, is gespecialiseerd in het rijpingsproces en de afzet van Canarische bananen. Het bedrijf beschikt over een oppervlakte van 2000 m2 met faciliteiten voor de rijping, bewaring en verpakking van bananen.

In de woorden van Luis Fernández, algemeen directeur van Hermanos Fernández: "Deze integratie maakt het voor ons mogelijk om te groeien in ons belangrijkste product, de Canarische banaan. Het managementteam van Sevimpor, dat een brede ervaring in de sector heeft, zal de afdeling blijven leiden om aan de slag te gaan met de afzet van het volledige assortiment van producten van Fernández in Zuid-Spanje. Vanaf hier zullen we ook de doorzending van al het fruit dat binnenkomt in de havens van Algeciras en Sevilla coördineren naar de afdelingen van het concern".

Volgens Juan José Tornero, directeur en huidige eigenaar van Sevimpor is de overname "het hoogtepunt van een lange zakelijke relatie en een grote gelijkgezindheid tussen de twee bedrijven. Ik ben ervan overtuigd dat deze stap een toekomstige vereniging van de twee teams vertegenwoordigt". Gedurende de komende maanden zullen de organisaties gezamenlijk werken aan een succesvolle afronding van het integratieproces.

Publicatiedatum: