Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het Europese Jazz seizoen staat voor de deur

Het is weer zo ver, het Nieuw-Zeelandse Jazz seizoen is op zijn einde gelopen. Maar niet getreurd, het Europese Jazz seizoen is volledig klaar om te starten. Het startschot van het Europese Jazz seizoen wordt in Zuidoost Frankrijk gegeven. Vanaf midden oktober gaat men hier van start met de verladingen van de allereerste Europese Jazz appels. Eind oktober verwelkomen wij vervolgens de Jazz appels uit Zuidwest Frankrijk en uit Zuid-Tirol (Italië).

"De oogst die wij mogen verwachten uit Frankrijk zal dit jaar lager uitvallen in volume. Dit lager volume wordt echter gecompenseerd door de jonge aanplantingen in Zuid Tirol (Italië). Qua tonnage betekent dit dat wij opnieuw zo’n 17.000 ton Jazz appels ontvangen. Dit is om en bij hetzelfde tonnage dat wij in het vorige Europese Jazz seizoen hebben verwelkomd."Wat de maten betreft, heeft het koude voorjaarsweer er voor gezorgd dat de Jazz™ appels iets kleiner uitvallen in vergelijking met het vorige Europese seizoen. Zowel de kleuring als de smaak van de Jazz appel is dit seizoen wel zeer optimaal dankzij de gunstige weersomstandigheden tijdens het rijpingsproces. Zo konden de Jazz appels op het einde van het seizoen genieten van warme temperaturen overdag en van koelere nachten.Naast de start van Europese Jazz seizoen krijgt de Jazz appel nog een heuse primeur dit seizoen. Zo zal je vanaf maandag 08 oktober 2012 terecht kunnen op de enige, echte Jazz website (www.jazzapple.eu). Op deze website kun je terecht voor alle informatie over de Jazz appel maar zal je ook lekkere receptjes terugvinden, overzicht van aankomende events, foto’s, Jazz™ wedstrijden en nog zoveel meer! De echte Jazz fans hebben reeds gisteren een sneakpreview ontvangen dankzij de Jazz nieuwsbrief.

Plan dus zeker op maandag 08 oktober 2012 een bezoekje aan onze Jazz website in jouw agenda!

Voor verdere informatie:
Enzafruit New Zealand Continent
Tongersesteenweg 135
B – 3800 St- Truiden
BTW BE 425 134 568
www.enzafruit.be
www.jazzapple.eu
[email protected]
Publicatiedatum: