Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rob Janssen:

"Cerisa-kersen klaar voor export!"



Tholen - Cerisa Nederland zet, in samenwerking met horecagroothandel Rungis uit Barendrecht, al jaren de topkwaliteit kersen af onder het merk Cerisa. De Cerisa-kersen weten al een tijdje de weg naar de topgastronomie in Nederland te vinden. Inmiddels zijn Rungis en Cerisa Nederland ook klaar voor de export van Cerisa-kersen naar alle werelddelen.


"Maandag openen we het seizoen van de Cerisa-kersen officieel. Het seizoen van de verse kersen duurt gemiddeld tot medio augustus. De rest van het seizoen hebben we geweckte Cerisa-kersen beschikbaar van dezelfde kwaliteit", vertelt Rob Janssen. Volgens de kersenteler hebben de eerste buitenlandse afnemers zich al gemeld.

De Cerisa-kersen worden onder overkappingen geteeld en hebben dus geen last van regen en andere weersinvloeden. Volgens Janssen is er dan ook een goede oogst beschikbaar.

Voor meer informatie:
info@cerisa.org
www.Cerisa.nl


Publicatiedatum: