Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Top 5 groenten die helpen bij afvallen

De top 5 groenten bevatten meer water en minder vet. Deze stillen de honger, maar verhogen niet het lichaamsvet en bevatten andere stoffen die het metabolisme en de immuniteit verbeteren. 
  1. Courgette – Weinig calorieën, bevat vezels en water. Je kunt de dag beter beginnen met de vezelrijke bottle gourdsap en kan ook als snack worden gegeten. Vezels helpen calorieën te verbranden. 
  2. Wintermeloen – Bevat voedzame en medicinale elementen. Het vult de maag en houdt het lichaam vochtig. 
  3. Pompoen – Deze bevat caroteen en vitamines en vult de maag. Deze kan ‘s ochtends als ontbijt worden gedronken, maar kan ook door een salade. 
  4. Komkommer – Verbrand vet, weinig calorieën, bevat 90% water en vult de maag. De schil van de komkommer is het voedzaamste, vezelrijkste gedeelte.. 
  5. Bittermeloen – Smaakt bitter, maar helpt met het verbranden van vetcellen. Deze helpt met het afvallen en helpt met een balans te vinden tussen het bloed-, suiker- en insulinegehalte.


Publicatiedatum: