Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Martien Boumans:

"Weinig afwijkende menukaarten met kerst"

Tholen - Bij groothandel Martien Boumans uit Eindhoven is men deze dagen druk om de horeca met de kerstdagen van het complete agf-pakket te voorzien. De trend is volgens Martien dat de consumenten steeds meer gaan terugvallen op de basisartikelen. "Je ziet geen uitspattingen en er zijn, in tegenstelling tot enkele jaren geleden, maar weinig afwijkende menukaarten met kerst!""Er wordt steeds meer gekeken naar de prijzen van de ingrediƫnten, maar ook of de producten passen bij het seizoen. De consumenten hoeven niet zo nodig witte asperges of haricot verts, maar je ziet wel weer alle kleuren bieten, pastinaken, aardperen, spruiten en witlof op het menu staan."

Over de verkoop heeft Martien deze week niet te klagen, maar over het algemeen heeft de horeca toch wel last van de recessie. "Het aantal eindejaarsetentjes is drastisch afgenomen ten opzichte van een paar jaar geleden. Je ziet anderzijds wel dat mensen vaker in een jaar uit eten gaan dan vroeger. Dus dan is een etentje met Kerst ook minder speciaal."

Voor meer informatie:
Horecagroothandel Martien Boumans B.V.
Dillenburgstraat 32
5652 AP Eindhoven
Tel: 040 2574950
Fax: 040 2512590
www.martienboumans-agf.nl