Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wellant in de spot lights

De afgelopen week was gedurende zeven dagen lang de nieuwe commercial van Wellant te zien op de zender 24 Kitchen. Met een spot van tien seconden zijn hierbij ruim 342.000 mensen in Nederland bereikt. De spot liet zien dat de Wellant appel een ware delicatesse is. 24 Kitchen is de nieuwe digitale 24-uurs zender van Fox. De zender is gericht op voeding en de bereiding van het dagelijks eten, waarbij meesterkok Rudolph van Veen een kijkje geeft in de keuken. Wellant smaakt zowel uit het vuistje als verwerkt in gerechten en paste daardoor perfect op deze zender.


Gratis promotiemateriaal

Om de Wellant-appel nog meer in de schijnwerpers te zetten, is er vanaf deze week voor in het AGF-schap gratis promotiemateriaal beschikbaar. Het gratis Wellant-promotiepakket is beschikbaar via Inova Fruit. Dit pakket bevat allerlei reclamemateriaal voor deze exclusieve appel, zoals Wellant-flyers, receptenfolders voor het maken van overheerlijke Wellant appelbeignets, vlaggenlijnen, ansichtkaarten om een authentiek moesrecept te versturen en posters (groot en klein).
De laatste week van December is bij uitstek geschikt om de Wellant appel te promoten.

Voor meer informatie of aanvraag van promotiemateriaal: [email protected], Telefoon: 0345-578872.
Publicatiedatum: