Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Weer volop Spaanse sinaasappelen van Cordero bij Dutch Green

Tholen - Bij Dutch Green in Amsterdam zijn de sinaasappelen van het topmerk Cordero weer volop beschikbaar. De sinaasappelen komen van de producent Frutas Morell. Hans Tabak vertelt al 17 jaren zaken te doen met Frutas Morell: "Een echte citrusspecialst." Dit seizoen zijn de volumes ongeveer 10% kleiner dan vorig jaar. "De kalibers zijn echter goed, er zijn veel grote maten." Hij vertelt dat ook de kwaliteit van de sinaasappelen prima is.



De sinaasappelen zijn momenteel van de variƫteit Navellina's. Later zullen ook de Salustiana's, Navel Late, Valencia en Valencia Late onder het merk Cordero binnenkomen. De sinaasappelen zijn veelal bestemd voor de groentespeciaalzaken. "Ook de Turkse klanten en markthandelaren weten de sinaasappelen van Morell steeds meer te waarderen", laat Hans weten.



Hij vertelt dat de markt voor de sinaasappelen momenteel naar tevredenheid verloopt. "De sinaasappelen hebben weinig hinder ondervonden van de vele regen in Spanje, dit in tegenstelling tot de mandarijnen." Op dit moment doen wij eveneens volop Salustiana's van Frutas Graon, de specialist in Salustiana's."

Voor meer informatie:
Hans Tabak
Dutch Green Amsterdam
Tel: 06-53228976