Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vraag naar bio-producten blijft groeien

China gaat voor bio

Shanghai –Op het INTEX beursterrein in Shanghai draait in mei 2012 weer alles om bio. De bio-markt heeft zich vergeleken met vorig jaar weer een stuk verder ontwikkeld. De interesse voor bio-levensmiddelen, natuurlijke cosmetica en natuurtextiel blijf maar groeien in China. In totaal beschikt China al over een bioareaal van meer dan 3,5 miljoen hectare. Steeds meer producenten proberen tegemoet te komen aan de alsmaar toenemende vraag uit eigen land en importproducten worden van groter belang. Dat is ook te merken aan de steeds internationaler wordende BioFach China.


In 2011 kwam namelijk 13% van de producenten die aanwezig waren op deze vakbeurs uit het buitenland. Want naast de binnenlandse markt groeit ook de behoefte aan bio-grondstoffen van westerse biomarkten. De BioFach China is de afgelopen vijf jaar flink gegroeid. Het jubileum van de beurs in mei 2011 brak records met meer dan 14.500 bezoekers en 342 exposanten. Veel deelnemers loofden de grote professionaliteit van de vakbeurs. Tijdens de zesde BioFach worden circa 15.000 bezoekers en meer dan 350 exposanten verwacht. Ook het oppervlak van de beurs zal toenemen.

De BioFach in Shanghai is uniek in China. De beurs biedt experts van over de hele wereld de gelegenheid om de veelbelovende biomarkt van China te leren kennen en contacten aan te knopen. Er worden exposanten van over de hele wereld verwacht die met behulp van de gekwalificeerde vakbeurs hun handel met Azië op willen bouwen of uit willen breiden. Om de markt beter te leren kennen, vindt er tijdens de beurs ook een veelzijdig congresprogramma plaats. Bovendien wordt de BioFach China vergezeld door diverse events op het gebied van voeding en duurzaamheid.