Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BUD, Bejo, Syngenta en Rijk Zwaan genomineerd voor Fruit Logistica Innovation Award

De nominaties voor de Fruit Logistica Innovation Award zijn bekend. Vorig jaar werd de prestigieuze award in de wacht gesleept door het Australische bedrijf Finger Limeing Good met de Limeburst Fingerlime. Vanuit Nederland is er dit jaar weer een forse inbreng van de zaadveredelingsbedrijven.Zo is Bejo Zaden genomineerd met purple sprouting broccoli, doet Rijk Zwaan een gooi naar de award met het consumentenplatform 'Love My Salad' en is de zoete, zaadloze paprika Angello van Syngenta Seeds genomineerd. Ook de Nederlandse exotenspecialist BUd Holland doet een gooi naar de award met de Achacha, die momenteel in Australiƫ wordt geteeld.

Andere genomineerden zijn Campo Rico met de geroosterde zoete aardappel, Healthy Foods (VS) met ijs van bevroren fruit, het Tsjechische McCarter met ananassap met stukjes fruit. De Letse inzending komt van SIA Amberbloom met gedroogde en gekonfijte Cido. Ook de hersluitbare zak sla van Pattruss Inc (Japan) is genomineerd en uit datzelfde land doet ook de Sungreen (zongerijpte, groene cherrytomaat) een gooi naar de titel.

Beursbezoekers kunnen tijdens de Fruit Logistica van 8 tot en met 10 februari stemmen op de award en de winnaar wordt vrijdag 10 februari bekendgemaakt.
Publicatiedatum: