Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gebrs van Aarle neemt klanten en medewerkers van Zijderveld over

Gebrs van Aarle en Zijderveld zijn overeengekomen dat Gebrs van Aarle vanaf 1 januari 2012 alle activiteiten van AGF groothandel Zijderveld uit Nijmegen zal overnemen. Wegens gebrek aan opvolging en het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd heeft de directie van Zijderveld besloten om het bedrijf te laten fuseren met AGF groothandel Gebrs van Aarle uit Schijndel.

"Soms moet je keuzes maken in het leven en als je een sterke partner kunt vinden en je komt daarmee naar wederzijdse tevredenheid rond, dan is de keuze snel gemaakt. Het belangrijkste voor ons was dat we een goede partner voor onze klanten konden vinden", verklaart de directie van Zijderveld. Gebrs van Aarle neemt de klanten en alle medewerkers van Zijderveld over. Het marktaandeel van Gebrs van Aarle binnen de AGF- detailhandel wordt hiermee verder vergroot en de marktpositie verstevigd.

Gebrs van Aarle is een groothandel in aardappelen, groenten en fruit met een Plus-factor. De klantenkring bestaat voornamelijk uit groentespeciaalzaken, boerderijwinkels, ambulante handelaren en horeca(groothandels) in het zuidoosten van Nederland. De doelstelling van Gebrs van Aarle is: “Continuïteit voor de klant”.
Publicatiedatum: