Gratis stoomzak bij zak aardappelen

Het bedrijf Agrow Fresh Produce Co. uit Chicago komt met de MQ35 stoomzak voor in de oven, die bijgesloten wordt in de nieuwe "Simply Season & Steam" verse rode aardappelen. Consumenten zijn enthousiast over het stomen van groente, omdat zij het als gezond zien. Bij iedere zak aardappelen wordt een stoomzak ingesloten. De aardappelen kunnen naar wens op smaak gebracht worden.

Het gebruik is eenvoudig. Men wast en snijdt de aardappelen, opent de MQ36 zak, vult hem met aardappelen en kruiden, sluit de zak door middel van een plastic bandje en stopt hem 12 minuten in de magnetron. Zo worden de aardappelen gestoomd tot ze een zachte, romige textuur hebben. Volgens Mike Recchia, directeur van Agrow Fresh, is zijn bedrijf het enige dat een stoomzak levert bij een zak aardappelen. 

Agrow Fresh is tevreden over de samenwerking met verpakkingsleverancier M&Q. "We kwamen bij hen met deze uitdaging en ze hadden niet alleen de juiste zak, maar ook bedachten ze een vouwproces dat goed te combineren is met onze automatische inpakprocedure." De aardappelen zijn vers en onbewerkt, zodat je er mee kan doen wat je wilt. Iedereen kan zijn eigen kruiden en specerijen toevoegen of zelfs droge sladressing proberen. Voor mensen die eens wat anders willen proberen, staan er recepten op de aardappelzak geprint die ook te vinden zijn op de website. 
De dunne, oliebestendige, nylon stoomzak kan veilig gebruikt worden in de oven tot 200 graden Celsius en voldoet aan FDA normen voor koken op hoge temperatuur. "De zak werkt geweldig. De consument hoeft zich nergens druk over te maken en kan elk formaat aardappel stomen. De mogelijkheden zijn eindeloos," aldus Curt Rubinstein, manager verkoop en marketing van M&Q. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.