Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
jaarlijks 76 mln zieken

Magnetron levert voedselveiligheidproblemen op

Van kant-en-klaar maaltijden, gekoeld of uit de diepvries, kun je ziek worden. En als je gebruik maakt van een magnetron om verpakt voedsel te bereiden, zoals 71 procent van de Amerikanen doet, is het volgens een recente Voedsel- en Gezondheidsenquête essentieel dat je magnetron het voedsel gelijkmatig verhit. Uit de laatste magnetrontests van Consumer Reports kwamen maar weinig modellen die de gelijkmatigheidstest doorstonden. Naar schatting komen er jaarlijks 76 miljoen gevallen van voedselvergiftiging voor in de VS, dus meer dan je zou denken, aldus de Centers for Disease Control and Prevention. De “Bereid het veilig”-campagne van de USDA is gericht op het verminderen van voedselvergiftiging, veroorzaakt door consumenten door het te kort verhitten van kant-en-klaar voedsel.

Source: consumerreports.org
Publicatiedatum: