Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste nieuwe Actros in Nederland voor Breewel Transport

Afgelopen week had Breewel Transport uit Mijdrecht de primeur met de ingebruikneming van een nieuwe Actros. Deze Mercedes-Benz truck maakt onderdeel uit van een totale order van zeven nieuwe Actros vrachtwagens die sierteeltproducten naar Frankrijk zullen vervoeren.

Deze week reed de allereerste nieuwe Mercedes-Benz Actros van het terrein in Mijdrecht. De Actros 1945 met Euro 5-motor werd geleverd in de meest riante cabine-uitvoering. De GigaSpace-Cabine is met een stahoogte van 2.13 een waardige opvolger van de alom gerespecteerde MegaSpace-cabine van de huidige Actros. Met deze ruime binnenafmetingen kan de dubbele bemanning bijzonder goed uit de voeten. Naast het comfort zijn ook de rijeigenschappen en het rendement sterke karaktertrekken van de nieuwe Actros. Deze vallen zowel bij de ondernemer als de chauffeurs goed in de smaak. De aflevering van de nieuwe Actros maakte deel uit van een totale order van zeven. Mercedes-Benz levert deze nieuwe Actros trucks de komende maanden uit in zowel trekker- als bakwagenuitvoeringen. Naar verwachting zullen de trucks 180.000 kilometer op jaarbasis afleggen.De nieuwe Actros: Truck of the Year 2012

De nieuwe Actros is in alle opzichten écht nieuw. Rendement, rijdynamiek en comfort voor de chauffeur waren de belangrijkste prioriteiten bij de ontwikkeling. De nieuwe Actros beschikt dan ook over een nieuwe range cabinevarianten, een compleet nieuw chassis een nieuwe wielophanging, aandrijflijn en een opvallend en stoer design met kenmerkende lichtunits. Verder valt de Actros op door zijn superieure en veilige weggedrag. Dit komt door een breder en nog torsiestijver chassis. Ook beschikt de truck over een nieuwe stuurinrichting voor een directer en scherper stuurgedrag. Op het nieuwe model debuteert de unieke Afstandsassistent met Stop and Go-functie. Dit systeem regelt volautomatisch het accelereren en remmen bij stremmend verkeer. Dit maakt met name stadsverkeer en filerijden veel makkelijker. Recentelijk werd de nieuwe Actros door een internationale vakjury bekroond tot Truck of the Year 2012!

Breewel Transport

Het familiebedrijf Breewel Transport is in bijna 65 jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende spelers in geconditioneerd groepagevervoer van sierteeltproducten naar Frankrijk. Daarbij wordt een fijnmazig distributienetwerk bevoorraad. Nagenoeg de complete keten, van grossiers tot kleine bloemisten ‘op de hoek van de straat’ behoort tot de klantenkring van Breewel Transport. Het transportbedrijf investeert continu in moderne vrachtwagencombinaties die met dubbele bemanning duizenden kilometers door Nederland, België en Frankrijk rijden. De meest recente investering was een heuse primeur, want Breewel Transport nam afgelopen week de allereerste nieuwe Actros in gebruik. 
Publicatiedatum: