Bas de Koning van Fowler Welch Ltd:

"In nieuw pand alle mogelijkheden voor crossdocking"

Tholen - De Nederlandse vestiging van Fowler Welch Ltd. is sinds oktober actief op ABC Westland in Poeldijk in het pand van Pakstation Joosen. "We zaten jarenlang in bij The Greenery in Maasland. Toen die vestiging ging sluiten, konden we we meeverhuizen naar Bleiswijk, maar het merendeel van onze klanten bevindt zich in het Westland. Een kantoor vinden in het Westland is geen probleem, maar opslagruimte bleek lastiger. In dit pand hebben we alle mogelijkheden voor crossdocking. Daarnaast is het een voordeel dat we hier veel mogelijkheden hebben voor opslag en distributie", vertelt Bas de Koning.


Vestigingen Fowler Welch

De transporteur is onderdeel van het grote Fowler Welch, dat in het Verenigd Koninkrijk zeven vestigingen/depots heeft in de nabijheid van de Britse supermarkten en een vloot telt van maar liefst 900 vrachtwagens. De transporteur is dan ook puur gericht om de Britse supermarkten van groenten en fruit en bloemen en planten te voorzien. "Voor volgend jaar hebben we als speerpunt om het transport uit te breiden naar Oost-Europese landen als Polen, Hongarije en Tsjechi├ź", vertelt Bas."We werken voor gerenommeerde klanten en stunten niet met prijzen. Dat hebben we bijvoorbeeld in het seizoen 2008/2009 ook niet gedaan. Als de handel er niet is, dan is die er niet en moet je geen paniekreacties veroorzaken", zegt Bas. Bij Fowler Welch zit de groei er goed in. "In 2010 groeiden we 10% ten opzichte van 2009 en in 2011 komen we zelfs 12% boven 2010 uit. Ook voor het komende jaar heb ik goede verwachtingen."Voor meer informatie:
Fowler Welch Ltd.
ABC Westland 545
2685 DG Poeldijk
Tel: 0174-631888
Fax: 0174-644387
bdekoning@fwcool.co.uk
www.fowler-welch.co.uk

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.