Vanaf dinsdag 6 december 2011 kun je opmerken dat de Lijnbussen en trams voorzien zijn van onze Jazz reclame. Wie goed opgelet heeft, ziet dat er een leuke fotowedstrijd aan verbonden is. Het is namelijk zo dat degene die weet de Jazz bus of tram te spotten en hiervan een foto naar ons doorstuurt, kans maakt om een iPad 2 of Nikon Coolpix S3100 te winnen!Hoe gaat het verder in zijn werk?

Na afloop van de wedstrijd kiest een jury de meest ludieke foto’s uit alle inzendingen als finalisten. Iedere deelnemer zal persoonlijk op de hoogte gebracht worden of ze al dan niet tot de finalisten behoren. De foto’s van onze finalisten worden na de wedstrijd op onze Facebookpagina gepubliceerd. Daarna is het de taak van de finalisten om hun vrienden op Facebook te overtuigen om zoveel mogelijk op hun foto te stemmen en dit door middel van te klikken op Like. De uiteindelijke winnaar is degene wiens foto de meeste likes heeft gekregen op Facebook en hij of zij wint dus onze hoofdprijs, de iPad 2.

Naast de iPad 2, zijn er ook nog 10 Nikon Coolpix S3100 fototoestellen te winnen onder alle deelnemers. Dus behoor je niet tot de finalisten, niet getreurd! Je maakt nog steeds kans om zo’n fototoestel te winnen.

Kleine tip: Heb je geen inspiratie hoe je een ludieke foto kan maken van onze JazzTM bus of tram? Bekijk dan zeker even ons Jazz filmpje.

Indien je nog verdere vragen hebt, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Wij hopen dat je nog veel plezier beleeft aan onze Jazz wedstrijd!

www.facebook.com/jazz.appels

Voor meer informatie:
Enzafruit New Zealand Continent
Tongersesteenweg 135
B – 3800 St- Truiden
BTW BE 425 134 568
www.enzafruit.be
info@enzafruit.be