Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Client Export nu echt van start

Het KCB heeft inmiddels goede ervaring opgedaan met Client Export bij uien en fruit en merkt dat gebruik van Client leidt tot versnelling van haar werkzaamheden, die door de handelaren per uur moeten worden betaald. Maar ook om redenen van eigen efficiƫntie binnen handelsbedrijven liggen voldoende motieven om aan te willen sluiten op Client Export.

De kennis van hoe certificaten er precies uit moeten zien, welke eisen en dekkingen gelden voor welke product land combinaties, al dit soort zaken liggen vast in Client en zijn daarmee onafhankelijk geworden van de aanwezigheid van bepaalde functionarissen binnen handelsbedrijven. Client Export is 24 uur per dag beschikbaar.
Het is dan ook een logische stap dat de KCB in 2012 gebruik van Client Export als de standaard werkwijze gaat aanwijzen.

Het wordt dus raadzaam te zorgen dat u als handelsbedrijf stappen in die richting zet.
Registreer uw bedrijf bij het LNV loket en start met de on-line Client webapplicatie om ervaring op te doen of ga alleen of met collega exporteurs gezamenlijk naar uw softwareleverancier en vraag wat mogelijk is voor een geavanceerde koppeling tussen computersystemen.

Nu is de tijd om u hierin te verdiepen. Op de website van Client Export http://www.clientexport.nl vindt u de nodige informatie.
Publicatiedatum: