Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Seizoen Spaanse bloemkool van start bij Hagé Internationaal

Maandag 12 december 2011 is de eerste levering van Spaanse bloemkool bij Hagé International binnen gekomen. De kwaliteit van de bloemkool is ook dit seizoen weer goed. De verwachtingen voor dit seizoen zijn hoog gespannen. De teelt staat er schitterend bij, waardoor Hagé International een stabiele en constante aanvoer van Spaanse bloemkool verwacht.



Hagé International werkt nauw samen met de Spaanse leverancier Suzaña y Collado. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in de teelt van bloemkool. Kwaliteit staat bij het bedrijf hoog in het vaandel. Samen met de teeltbegeleider van Hagé Internationaal maakt de leverancier weloverwogen keuzes voor smaakvolle rassen van hoogwaardige kwaliteit.

Voor product- en verkoopsinformatie kunt u contact op nemen met Hagé International, Hans de Waard ([email protected]) +31 (0)180 657 140 of +31(0) 650 214 634.

Publicatiedatum: