Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
levering door Willem&Drees

Koken met vergeten groenten in Amersfoort

Schorseneren, pastinaak, soesterknollen. Je ziet ze eigenlijk nooit liggen in de supermarkt of bij de groenteboer, deze vergeten groentes. En wat kun je ermee? Hoe bereid je deze groentes en hoe kook / stoom / wok je het eigenlijk? Doe mee aan de workshop 'Koken met vergeten groentes'! Schrijf je in voor een van de workshops van Daphne Bartels op 14, 15 of 16 december.

Tijdens de workshop wordt verteld over de groenten, waar ze vandaan komen, wat je er mee kan doen en hoe je ze verwerkt. Daarna ga je onder begeleiding van een kok aan de slag met de vergeten groentes en kook je een heerlijk gerecht. Het gerecht wat je kookt maakt later op de avond deel uit van het grotere buffet. En om meerdere mensen te laten genieten van het buffet, nodig je 2 mensen uit die later aanschuiven om met jou van de gerechten te proeven.

Alle " Vergeten groenten" worden geleverd door Willem & Drees. De groenten zijn allemaal Biologisch en komen uit de omgeving. Alle overige ingrediënten komen via de Biowinkel. De workshop is voor maximaal 20 personen. Iedere deelnemer aan de workshop nodigt nog 2 personen uit voor het buffet. Dus in totaal kook je voor 60 personen! Voor €35 neem je deel aan de workshop en diner. Wil je extra mensen uitnodigen, dat kan ook. Per persoon kost dit dan €10. In totaal kost de workshop €55 inclusief je 2 gasten (incl. Btw).

Datum: 14, 15 en 16 december

Ontvangst 15.00 uur
Workshop 15.30 uur tot 18.00 uur
Buffet 18.00 uur tot 19.00 uur
Einde 19.30 uur

Schrijf je in via MINDZ.com, mail naar [email protected] of bel Seats2meet.com station Amersfoort 033-4220740

Publicatiedatum: