uitgereikt door Hillfresh

Hoofdprijs van Zespri ‘Pak die kans’-actie voor BUD Holland.

Hillfresh en Zespri organiseerden van week 37 t/m 39 de ‘Pak die Kans’ actie. Bij iedere volle pallet Zespri Green (Organic) of Zespri Gold Kiwifruit ontvingen de klanten een 'Pak die kans-kaart' met een unieke code. De trekking is, op maandag 10 oktober 2011, op het kantoor van uitgeverij Pieter Boekhout (www.agf.nl) verricht. BUD Holland was de gelukkige winnaar van de Santini Firenze snorscooter. Naast de snorscooter zijn ook de 14 Apple Ipad’s en 14 Canon Digitale spiegelreflex camera’s aan de prijswinnaars overhandigd.

De winnaar van de hoofdprijs ontving op dinsdag 6 december jl. de Santini Firenze scooter uit handen van Edward Kempeneers (Hillfresh) en Ton Theunissen (Zespri International Europe). Judith Haarman en Cor Burghoorn van BUD Holland namen de prijs Santini Firenze snorscooter, ter waarde van € 1.199,-, in ontvangst.


Vlnr: Edward Kempeneers (Hillfresh, Judith Haarman en Cor Burghoorn van BUD Holland, Ton Theunissen (ZESPRI).

Voor meer informatie over Hillfresh zie www.hillfresh.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.