Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twentse Chiquita klanten krijgen Award

Afgelopen week werden er meerdere “Chiquita Loyalty Award’s” uitgereikt aan trouwe Chiquita klanten. Onder andere De Echte Groenteman Wiemerink te Goor en AGF specialist de Aubergine te Enschede werden door Chiquita en Willem Dijk AGF in het zonnetje gezet. De loyalty award bestaat uit een exclusieve, gepersonaliseerde art-print waarin naast het getal de bekende gele Chiquita bananen kunstzinnig zijn verwerkt.



Halve eeuw Chiquita bij DEG Wiemerink

Groot feest aan de Grotestraat, omdat er in de Goorse groenten- en fruitzaak al vijftig jaar onafgebroken bananen worden verkocht van de inmiddels 140 jaar oude Amerikaanse multinational. Wiemerink kreeg daarvoor de zogenoemde Loyalty Award en wel met het getal “50”. Het is volgens Chiquita uniek dat een zaak zolang onafgebroken klant is.



30 jaar Chiquita bij de Aubergine

Ook in Enschede, aan de Rijnstraat was het afgelopen dinsdag feest. Hier nam Robert Reyerink, eigenaar van de Aubergine zijn Loyalty Award in ontvangst. De Aubergine verkoopt al 30 jaar onafgebroken de mooie gele en lekkere kwaliteitsbananen van Chiquita.

Willem Dijk AGF feliciteert beide ondernemers met deze geweldige mijlpaal!

Publicatiedatum: