Biostar bevestigt GlobalGap en IFS certificering

Biostar, producent van verse kiemgroenten, heeft weer bewezen aan de eisen te voldoen voor zowel GlobalG.A.P. als IFS certificering. Het bedrijf bewijst hiermee te voldoen aan de standaarden die gesteld worden voor agrarische producten. Zeker gezien de gebeurtenissen van het afgelopen jaar hecht Biostar zeer veel belang aan voedselveligheid en betrouwbaarheid. Dit komt o.a. tot uiting in de 100% score voor GlobalG.A.P. en de Higher Level certificering van IFS, die voor het vijfde achtereen volgende jaar met een score van gemiddeld 97-98% werd behaald.

Biostar is producent van biologische tuinkers en een aantal andere ‘kersen’, waaronder Daikonkers, Purplekers, Rucolakers en Mosterdkers. Alle ‘kersen’ zijn verse, jonge kiemplantjes met een uitgesproken smaak, die perfect gebruikt kunnen worden om een maaltijd op een gezonde manier extra smaak te geven.

GlobalGap staat voor de eisen die in mondiaal verband aan land- en tuinbouwbedrijven worden gesteld inzake voedselveiligheid, kwaliteit en duurzaamheid, waarbij ook maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke factor is.

IFS staat voor International Food Standard, norm voor kwaliteitsborging van levensmiddelen, ontwikkeld voor aangesloten bedrijven van het Hauptverband des Deutschen Einzelhandels en de Fédération des Entreprises du Commerce et de la Distribution evenals de Italiaanse handelsorganisaties CONAD, COOP en Federdistribuzione. De standaard is bedoeld als uniforme controle op de veiligheid van levensmiddelen en het kwaliteitsniveau van producenten. Hij wordt toegepast voor alle productieniveaus, die op welke manier dan ook verband houden met landbouwproducten, die in levensmiddelen worden "verwerkt".


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.