Makro investeert miljoenen in uitbreiding

Makro heeft haar allereerste, in 1968 geopende, vestiging in Nederland in eigendom verworven. Door het verwerven van de vestiging Amsterdam van NS Poort zijn nu alle 17 vestigingen in eigendom van de groothandel. Eind december verwerft Makro ook de vestigingen in Nuth en Best. Met de aankoop van de drie vestigingen dit jaar is een totaalbedrag van meer dan 58 miljoen euro gemoeid.

Jean-Pierre Bienfait, algemeen directeur Makro: ‘Makro begon 43 jaar geleden in Amsterdam. Met de aankoop van deze vestiging is de cirkel rond. Makro vernieuwt momenteel in Nederland op vele fronten voor ondernemers. Deze aankopen geven ons daartoe nog meer gelegenheid. We hebben het volste vertrouwen in de Nederlandse markt. Dit onderstrepen we met het investeren in de aankopen van de vestigingen in Nuth en Best van Wereldhave N.V. en de vestiging Amsterdam van NS Poort’.
 
Bron: Makro

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.