Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Russische fruithandelaar vindt nieuwe uitdaging in balletwereld

De Rus Vladimir Kekhman verdiende een fortuin met de verkoop van bananen. Nu heeft hij een nieuwe missie in zijn leven: ballet. Hij stond tien jaar aan het roer van 's lands grootste fruitbedrijf maar hij heeft nu een andere passie gevonden. In de Russische danswereld weet hij sterdansers van het Moskouse Bolshoi theater voor zijn minder bekende Mikhailovsky theater te winnen. Eerder dit jaar nam hij een Spaanse choreograaf aan om het Russische balletgezelschap te leiden.

In 1997 richtte Vladimir Kekhman het bedrijf Joint Fruit Company op en in 2007 werd hij algemeen directeur van het Mikhailovsky theater in St. Petersburg. Hij vertelt de grote namen voor zich te winnen omdat ze in zijn theater hun creativiteit meer kunnen uiten. Daarnaast krijgen zijn dansers ook een appartement en een goed salaris. Tot dusver heeft de 43-jarige Kekhman 50 miljoen dollar geïnvesteerd in de modernisatie van het Mikhailovsky theater.
Publicatiedatum: