Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
verkocht door FresQ-FrEsteem

Allereerste oogst trostomaten uit nieuwe kas CombiVliet

Vandaag worden de eerste tomaten geoogst in de gloednieuwe kas van CombiVliet in Noord-Holland. Via FresQ-FrEsteem worden deze allereerste tomaten in de markt gezet. De eerste tomaten zijn de start van het winterseizoen bij FresQ-FrEsteem Op het tuinbouwgebied Agriport A7 in Middenmeer is CombiVliet in 2010 begonnen met de bouw van een gloednieuwe vestiging ,genaamd Noordvliet.


Op deze vestiging van 12 hectare worden jaarrond trostomaten geteeld volgens de modernste teelttechnieken. Roy van Vliet, verantwoordelijke voor de vestiging in Noord-Holland, is trots op wat er is neergezet: Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar nu staat er een prachtig complex. Het is echt een mooi moment als je de allereerste tomaten ooit uit de kas ziet komen. "In 2012 start CombiVliet met de bouw van een tweede kas van 12ha in Middenmeer.



FresQ FrEsteem ziet jaarrond levering als een extra service voor klanten. ‘ Wij willen klanten het hele jaar door helpen en ontzorgen. Bovendien geloven wij in de kwaliteit en voedselveiligheid van Hollands product. En we zien dat steeds meer klanten hier ook in geloven. In het najaar afhaken en klanten in de winter zelf product elders laten sourcen en in het voorjaar ineens weer aanwezig zijn, is voor de telers van FrEsteem verleden tijd. Klanten rekenen nu op ons en dat vertrouwen beschamen we niet,‘ aldus verkoper Jakko Kompier.

Voor meer informatie over de trostomaten kunt u contact opnemen met Jakko Kompier van FresQ FrEsteem via 0174-519161
Publicatiedatum: