Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Leon Bol: "Enthousiaste reacties, veel mensen uit AGF-sector"

Ex-directeuren Greenery openen StarMeal Flagship Store in Amsterdam

Tholen - Gisteren is de StarMeal Flagship Store in de Amsterdamse Zuidas officieel geopend. De ex-Greenerydirecteuren Jelte van Kammen, Leon Bol en Martin van der Sande hebben de rechten van StarMeal voor de Nederlandse markt gekocht en richten zich nu op de gezonde maaltijdsalades, broodjes, soepen, wraps, toetjes en smoothies. De afgelopen dagen is er dan ook volop geflyerd om de Amsterdammers voor het StarMeal-concept te interesseren. Voor het pand staat een grote Engelse dubbeldekker van StarMeal om de aandacht te trekken.



"Om 10 uur gingen onze deuren open en we hebben boven verwachting veel publiek gehad. De reacties waren erg goed. Veel mensen prijzen de verse en gezonde uitstraling", vertelt Leon Bol. "We hebben twee lijnen in de winkel. Eentje voor een lunch van een half uur, waar je even rustig kunt zitten en genieten van je buffet met koffie, toetje, versgeperst sap of smoothie en een take-away lijn, voor een gezonde snelle hap die je snel kunt nuttigen of meenemen."



Ook kwamen er tal van mensen uit de sector en oud-collega's langs, die hun interesse toonden. We hebben zelf keihard meegedraaid, want tussen 12.00 en 14.00 uur was het echt een gekkenhuis", zegt Leon. Uiteraard verloochenen de eigenaren hun groenten- en fruitachtergrond niet. "We hebben veel groenten en fruit in de winkel. De snacktomaatjes, snackpaprika's, honingtomaten en appelen staan allemaal netjes opgesteld."

StarMeal Flagship Store
Gustav Mahlerlaan 316
Alle dagen doorlopend open van 10 tot 18u.
Zaterdag en zondag gesloten.
T 020 – 3309978 / F 020 - 3302170
Publicatiedatum: