Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Heemskerk Innovations innoveert mede dankzij de software van RPO Automatisering

Heemskerk Innovations en RPO Automatisering hebben overeenstemming bereikt over de levering en het gebruik van Freshng Advanced Edition software, inclusief integratie met de online versgroothandel VerServer. Door te kiezen voor deze totaaloplossing is Heemskerk BV klaar voor de toekomst.Heemskerk BV in Apeldoorn is een internationaal opererende, gespecialiseerde groothandel in groenten, fruit en zuidvruchten. Dit derde generatie familiebedrijf is opgericht in 1936 en viert dit jaar haar 75-jarig bestaan. Stilstaan bij het verleden is prima, nog beter is het om toekomstgericht bezig te zijn, aldus de visie en het bestaansrecht van dit innovatieve bedrijf. Binnen Heemskerk Innovations worden verkoop-, distributie en merkconcepten ontwikkeld en geëxploiteerd die onderscheidend en veelal vernieuwend zijn in overwegend traditionele markten.

Een voorbeeld hiervan is de oprichting in 2007 van VerServer, de online versgroothandel voor horeca en instellingen. VerServer is een gespecialiseerde online foodservice met het grootste versaanbod in Nederland, zonder beperkingen voor de gebruikers die 24/7 kunnen kiezen en bestellen uit een breed kwaliteitsassortiment en continu wisselende aanbiedingen, primeurs en specialiteiten, onder meer uit Rungis. Of het nu gaat om groenten en fruit, kazen, vlees, vis, wijnen, diepvriesproducten, brood, koffie, thee of verse vruchtensappen en smoothies, VerServer biedt een breed scala aan producten en diensten.

VerServer is slecht één van de bedrijfsactiviteiten die onder Heemskerk Innovations vallen; het platform voor alle zakelijke activiteiten van multi-ondernemer Wim Heemskerk, waaronder: productontwikkeling, webwinkels, innovaties, bedrijven, totaalconcepten en een denktankfunctie. Er is een eigen Heemskerk Innovations website, die zorgt voor samenhang en uitstraling. Constant innoveren, daar ligt de focus voor de toekomst.

RPO Automatisering

RPO is marktleider in Nederland op het gebied van AGF-software oplossingen en beschouwt zichzelf als materiedeskundig specialist en een professionele en betrouwbare partner in de AGF-branche. RPO heeft ruime ervaring in het zakendoen met bedrijven van verschillende aard en grootte. Het bedrijf kent ieders werkwijze en problemen en gaat daar creatief mee om. 

Onder de naam Freshng Advanced levert RPO een standaardoplossing. Freshng is geschikt voor elke AGF-onderneming die zijn bedrijfsprocessen wil stroomlijnen en al zijn automatiseringsbehoeften wil afdekken. Goede automatisering van kritische bedrijfsprocessen is essentieel voor de bedrijfsvoering in de AGF-handel en moet onder andere bijdragen aan efficiency, snelheid van handelen en scherpe analyses bij het vaststellen van verkoopprijzen, alsmede optimaal inzicht geven in bereikte resultaten. Een en ander leidt tot kostenbesparingen en groei in omzet en marge. RPO vind dat automatisering moet bijdragen aan de nettowinst van AGF-ondernemers.

De standaard functionaliteit in Freshng omvat: inkoopadministratie, verkoopadministratie, voorraadadministratie, partijadministratie, financiële administratie, tracking & tracing, fustadministratie, statistiek en rapportage, ompakken, prijslijsten, CRM en klachtenadministratie. Er kan gekozen worden voor extra modules, welke dan volledig in de basisprogrammatuur worden geïntegreerd. De belangrijkste modules zijn: EDI, Warehouse Management System, Transportplanning, Digitaal faxen, Digitale facturatie, Sourceplanning, Exportdocumenten, handling van Douanedocumenten en Business Intelligence.

RPO heeft meer dan 25 jaar ervaring in AGF-software ontwikkeling en verkoop. Het bedrijf is in staat een totaaloplossing te leveren voor AGF-software, standaard hard– en software, plus diverse andere ICT-diensten als Business Continuity en Managed Services. RPO kent een gebruikersvereniging, waardoor relaties in staat zijn invloed uit te oefenen op de inhoud van hun eigen product.

Voor meer informatie:
Heemskerk Innovations Wim Heemskerk
info@heemskerkbv.nl
055-5217771
RPO Automatisering
Rick Rebergen
info@rpo.nl
078-6818688
 
Publicatiedatum: