Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ger van Burik (HBAG):

"Holland Fresh Group-paviljoen Fruit Logistica groeit jaar op jaar"

Tholen - Het Holland Fresh Group paviljoen op de Fruit Logistica 2012 in Berlijn groeit de komende editie weer flink. "Hal 3.2 zit nog net niet vol met Nederlanders. Dit jaar was het Holland-Paviljoen 2.630 m2 groot, het komende jaar groeit het paviljoen in Hal 3.2 naar 2.922 m2", vertelt Ger van Burik van het HBAG Groenten en Fruit. De Fruit Logistica 2012 vindt van 8 tot en met 10 februari plaats in Berlijn.

Opvallend is dat naast het grote aantal handelsbedrijven een aantal nieuwe (tuinbouw)toeleveranciers zich heeft aangemeld voor beursdeelname. "BG Door, Nijssen Koeling, Holland Green Machine, de Kruidenaer, Pine-o-matic, Prins Kasprojecten. Allemaal maken ze dit jaar hun opwachting op de beurs", zegt Ger. Verder valt de grootte van de stand van de Staay Food Group op, die na een aantal overnames groeit van 88 m2 dit jaar naar een stand van 216 m2.

De belangstelling voor de deelname in de Holland-hal neem jaar op jaar toe. "Veel bedrijven kunnen zich vinden in het totale concept, bestaande uit grondhuur, standbouw, catering en vervoer van folders, product e.d. voor één prijs per m2 - wat hen wordt aangeboden", zegt Ger. "Noteer ook woensdagavond 8 Februari 2012 vast in uw agenda. Dit is de datum voor de 4e Holland Fresh Group Trade Party. De party vindt het komend jaar plaats in het Ellington Hotel, één van de drie Holland Fresh Group hotels waar veel Nederlandse standhouders overnachten."

Voor meer informatie:
Ger van Burik
HBAG Groenten en Fruit 
tel. 070–385 01 00