Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Richard Soepenberg: "We kijken vooruit, niet achterom"

Eerste biologische Hass-avocado's bij Frunet Bio

Tholen - Frunet Bio is weer helemaal back in business. Het bio-bedrijf uit Malaga werd in mei dit jaar ten onrechte beschuldigd als leverancier van door EHEC-besmette komkommers. Maar inmiddels zijn nagenoeg alle klanten weer teruggekeerd. "We kunnen weer aan verdere groei denken", zegt Richard Soepenberg. "Onze klanten praten niet meer over EHEC en wij ook niet. Dat hoofdstuk is voor ons afgesloten!"



"Het mangoseizoen is goed verlopen. Nu zijn we volop gestart met het Spaanse kasgroentenseizoen met onder meer paprika's, tomaten en courgettes. Die markt verloopt moeizaam. Door een grote aanvoer uit Israël staan de prijzen van paprika's bijvoorbeeld behoorlijk onder druk", zegt Richard, die als commercieel medewerker bij het bedrijf actief is.



Vanaf deze week heeft Frunet Bio ook weer biologische Hass-avocado's beschikbaar. "Deze betrekken we hier uit de buurt van eigen teelt en een aantal telers, waarvoor wij het product vermarkten. Gisteren hebben we de eerste partijen binnengekregen en het is prachtig spul. We hebben constant een voorraad biologische Hass avocado’s voor onze klanten beschikbaar. De kwaliteit is top en we kunnen in iedere gewenste verpakking leveren", besluit Richard.

Voor meer informatie:
Frunet Bio
Richard Soepenberg
Tel: + 34 952 52 75 10
Móvil: + 34 661 684 861
Fax.: + 34 952 52 75 11
Ctra. De Algarrobo Km. 2,5
29750 - Algarrobo. MALAGA
Richard@frunet.net
www.frunet.net