Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VK: Plannen onthuld rendementsverbetering aardappeltelers

Tholen – Nieuwe activiteiten zullen zich richten op praktische rendementsvoordelen voor telers. Dat betekent een cultuuromslag zei directeur Rob Clayton van de Potato Council. Twee jaar geleden waren we meer naar buiten toe gericht bezig en kwamen er duizenden mensen naar onze evenementen. Nu willen we analyseren wat er nodig is om praktische veranderingen op de bedrijven te bewerkstelligen. Alle onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten worden geëvalueerd en door kennisoverdracht zullen we proberen om de opbrengst te verhogen in waarde, de productiekosten te verlagen en meer nadruk te leggen op duurzaam ondernemen.

Het proces was al begonnen met enkele kosten/batenanalyses van projecten en activiteiten. Voorbeelden zijn het bevorderen van de export van Brits pootgoed. Dit heeft 19.000 pond gekost en 696.000 pond opgeleverd. En een onderzoek naar schurft kost over 8 jaar gerekend 500.000 pond en geeft een rendement van 2,2 miljoen pond per jaar.


Publicatiedatum:
Auteur:
©