onder aandacht brengen van culinair Nederland

Florida grapefruitseizoen weer begonnen

Het Florida Grapefruit seizoen is weer begonnen en hoewel veel mensen wel eens een grapefruit hebben gegeten, is nog niet iedereen bekend met de onderscheidende smaak van grapefruits uit Florida. Daarom start Florida Grapefruit in samenwerking met de culinaire website Okokorecepten.nl een promotionele campagne om de veelzijdigheid en de gezonde aspecten van deze Rolls Royce onder de grapefruits onder de aandacht te brengen van culinair Nederland. Behalve dat de consument gedurende het seizoen allerlei verrassende recepten met Florida Grapefruit op de website kan vinden, worden ook de thema’s ‘winter’ en ‘gezondheid’ met Florida Grapefruit belicht. De campagne gaat van start in november 2011 en loopt door tot het einde van het seizoen in mei 2012.

Het is voor het eerst dat Florida Department of Citrus de samenwerking aangaat met een culinair platform in Nederland om de veelzijdigheid van de Florida Grapefruit onder de aandacht te brengen. De grapefruit wordt nog steeds vooral gezien als enkelvoudige vrucht en niet als ingrediënt of smaakmaker van vele gerechten. Door het subtropische klimaat is een grapefruit uit Florida echter zoeter en sappiger dan de meeste grapefruits en heeft daardoor nooit een bittere nasmaak. Een Florida Grapefruit voorziet bovendien in meer dan 100% van de dagelijkse behoefte aan Vitamine C. Super gezond dus! Vanaf deze week kan elke culinaire liefhebber in Nederland zich via de website Okokorecepten.nl verrijken met allerlei gevarieerde recepten met deze citrusvrucht uit Florida.

Vruchtbare samenwerking

Okokorecepten.nl geeft 365 dagen per jaar antwoord op de vraag "Wat eten we vandaag?" en onderscheidt zich van andere receptensites door een scherpe focus op kwaliteitsrecepten. Florida Department of Citrus heeft in Okokorecepten.nl dan ook een uitstekende partner gevonden om de veelzijdigheid en kwaliteit van Florida Grapefruit te benadrukken. Via half page adds, site take-overs, advertorials en een keur aan recepten, komt de consument gemakkelijk alles te weten over deze bijzondere citrusvrucht. Florida Grapefruits zijn van november tot en met mei te koop in de meeste grote supermarkten en groentespeciaalzaken in Nederland. Kijk voor het land van herkomst op de sticker op de grapefruits of op de borden bij het schap.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.