Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Willem Dijk AGF introduceert nieuw fruitmerk 'Zuid Fruit'

Met trots introduceert Willem Dijk het nieuwe merk “Zuid Fruit”. "In eerste instantie gaan we starten met het verpakken van citrus onder het merk Zuid Fruit. Het merk Zuid Fruit komt voort uit ons citrus merk FruitSur welke we vorig seizoen veel verkocht hebben. FruitSur, “fruit uit het zuiden” is natuurlijk de Nederlandse vertaling. Zoals we allemaal weten, komt het beste fruit uit het zonnige Spaanse zuiden, Andalusië! Vandaar het beste citrus uit het Spaanse zuiden verpakt onder “Zuid Fruit”. Afgelopen week ontvingen we de eerste zendingen waarmee we een leuke introductie actie week hebben gehad", vertelt Willem.


 
Voor veel mensen is Valencia de streek in Spanje waar de sinaasappelen groeien. Dat is ook zo, maar de laatste jaren heeft zich in Andalusië een gigantische ontwikkeling voorgedaan op het gebied van citrusfruit. Willem Dijk AGF is hier op ingesprongen en met heel veel succes. Willem Dijk SR heeft een tiental telers bij elkaar gebracht die speciaal geselecteerd fruit telen op smaak en een goede brix. Deze groep telers, produceren alleen op de zuidelijke hellingen van het gebied rond Cordoba. Dankzij het perfecte klimaat en vruchtbare bodem in dit gebied kunnen we een hoogwaardig product realiseren. We hebben hier te maken met een gematigde regenval. Er worden geregeld enorm hoge temperaturen gemeten. In een vernieuwd pakstation van 10.000 m2 wordt gemiddeld 50.000 ton fruit verwerkt. "Al onze Zuid Fruit producten voldoen aan de meest veeleisende voedselveiligheid voorschriften (Global-Gap- BRC-EFSIS). We zijn begonnen met navelina’s en volgende week starten we ook met Salustiana’s. We verwachten een prima seizoen. De eerste binnenkomsten waren naar alle tevredenheid: smaak, pakking en vooral uitstraling waren prima. Zoals te zien op de foto verkent Willem SR de velden per fiets. De kwaliteit is dus gegarandeerd!"Willem Dijk AGF
Het Wolbert 1-11
7547 RA Enschede
T: 053 486 47 50
M: 06 1515 01 76

 
Publicatiedatum: