Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Latin America Trade Award 2011

Op donderdag 15 december a.s. wordt de Latin America Trade Award (LATA) wederom uitgereikt aan een Nederlandse onderneming die op onderscheidende wijze actief is in Latijns Amerika. De prijs zal wordt uitgereikt door Chris Buijink, Secretaris Generaal van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I).

De genomineerden voor de LATA 2011 zijn, achtereenvolgens en in alfabetische volgorde, Fugro, Hagé International, Kiremko, Nature’s Pride, Powercem Technologies, Priva, Thermaflex, Van Oord, Vopak en Wageningen Universiteit en Research Centrum.

De Award zal worden uitgereikt tijdens het feestelijke netwerkevenement, welke door het Netherlands Latin American Business Council van het NCH i.s.m. Rabobank International georganiseerd wordt. Hierbij zullen vertegenwoordigers van diverse Ministeries, de Latijns Amerikaanse Ambassadeurs, brancheverenigingen en collega-ondernemers aanwezig zijn. Voor Nederlandse ondernemers is dit de ideale gelegenheid om in contact te komen met relevante partijen voor het zakendoen in Latijns Amerika.

Aanmelden voor dit unieke netwerkevenement kan middels www.lata2011.nl/uitreiking

Publicatiedatum: