Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Druiven van The Grape Company weer binnen bij Harrie Goesten

Tholen - Harrie Goesten heeft de eerste Zuid-Afrikaanse druiven van dit seizoen weer ontvangen. Daarmee is het seizoen een week eerder dan anders van start gegaan. "Vanaf vandaag zullen we weer wekelijkse binnenkomsten van The Grape Company krijgen", aldus Angelique Goesten. Zowel de volumes als de kwaliteit van de nieuwe productie zijn volgens haar prima. "We gaan volop mooie druiven binnenkrijgen, zoals men gewend is van The Grape Company."De eerste witte pitloze druiven zijn van de variƫteiten Early Sweet en Prime Seedless. Deze druiven komen uit het gebied Mpumalanga. Later in het seizoen zal Harrie Goesten ook Sugraone en Thompson Seedless ontvangen. De laatste Prime-druiven worden momenteel geoogst in Orange River. Vervolgens wordt hier overgeschakeld op de latere variƫteiten.

In Orange River worden de druiven al sinds enkele weken gepakt. De Prime, de eerste Flame en Sugraone worden zowel in punnets als los verpakt. In Mpumalanga worden nu Midnight Beauty, Sable Seedless en de eerste Black Gem gepakt. Dit seizoen zullen de druiven in een nieuwe verpakking op de mark verschijnen. "We zien ook dit jaar weer uit naar een goed seizoen samen met The Grape Company."

Voor meer informatie:
Harrie Goesten V.O.F.
D'oultremontweg 16 A
5154 PD Drunen
Tel: 0416 373 555
Fax: 0416 380 688
Email
www.Harriegoesten.nl