Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Na 16 november denken we anders!

Uitverkochte inspiratieavond ADN

De Inspiratieavond van ADN is achter de rug. Het thema van de avond was ‘Denk anders’. De bezoekers van de inspiratieavond zullen zeker naar huis gegaan zijn met een aangepaste kijk op de eigen winkel, de consument en de toekomst. Op de terugreis zullen de plannen voor de volgende dag al zijn gemaakt, want er werd voldoende stof tot nadenken meegegeven aan de bezoekers.



Hoge opkomst

Het is iedere keer weer spannend of er een programma staat wat voldoende leden aanspreekt. Het opdelen van de avond in drie verschillende sessies bleek een succesvolle aanpak te zijn. De bijeenkomst werd gehouden in het (nieuwe) pand van de Keurslagers. Een prachtig pand, wat deze avond werd opgefleurd door de groentebranche. En met 120 personen kunnen we stellen dat de avond was ‘uitverkocht’.



Drie sessies

De groep werd in drie kleinere groepen verdeeld en allen konden drie verschillende sessies bijwonen. De eerste sessie werd verzorgd door niemand minder dan Rob Baan. In eerste instantie bekend van het fantastische bedrijf Koppert Cress, maar tegenwoordig ook regelmatig te zien op de nieuwe TV zender 24 Kitchen. Zijn boeiende verhaal richtte zich op de teruglopende gezondheid van de consument (wij allemaal dus), wat voor een belangrijk deel wordt veroorzaakt door slechte voeding. Zijn boodschap: terug naar de basis en beginnen met het heropvoeden en bewustmaken van de consument. De groenteman kan en moet hier een belangrijke rol in gaan spelen. De presentatie van Rob Baan is binnenkort op de website te downloaden.



Verstegen Spices & Sauces verzorgde een geweldige kookdemonstratie. Gericht op smaak, op gemak, op marge en natuurlijk ook op behoud van voedingswaarden. Op een schijnbaar eenvoudige wijze werden veel nieuwe tips meegegeven aan de bezoekers. Tips waar direct mee aan de slag gegaan kon worden.
De derde sessie was het bezoeken van de verschillende stands van onze partners. Ook zij hadden goed uitgepakt met het thema ‘Denk Anders’. Verrassende producten en tips zorgden voor prima discussies en uitwisseling van ideeën.



In het komende ADN Magazine is meer te lezen over de Inspiratieavond. We willen wel iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze succesvolle avond: Partners en supporters, gastheer Versplatform Nederland, natuurlijk onze spreker Rob Baan en alle mensen van ADN die keihard hebben gewerkt om de avond tot een succes te maken. Maar natuurlijk ook onze bezoekers. U hebt TIJD vrij gemaakt om hierbij aanwezig te zijn. De tijd die voor de meesten van u zo kostbaar is. Het is dan goed om te horen dat u van mening bent dat uw tijd goed is besteed! Allen bedankt!

Publicatiedatum: