Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"van en voor groentenspecialisten"

Eerste Smaakfestival bij Gebrs. van Aarle groot succes

Tholen - Op dinsdag 15 en woensdag 16 November vond het eerste Smaakfestival van Gebrs. van Aarle plaats. Op deze dagen konden de klanten van de groothandel allerlei ideeën opdoen om zelf mee aan de slag te gaan in hun groentenspeciaalzaak. Op het Smaakfestival presenteerden leveranciers en detaillisten hun producten en recepten en kon er bovendien geproefd worden. "Een evenement van en door groentenspecialisten", aldus Kelly van Aarle.

Klik hier voor de fotoreportage.In de fusthal van de groothandel waren vier productgroepen te vinden: soepen, maaltijden, salades en dessert. Bij elke productgroep gaf een detaillist zijn speciale recept prijs en liet zien hoe men hier zelf mee aan de slag kan gaan. Daarnaast promoten verschillende leveranciers hun producten, die allen verkrijgbaar zijn bij Gebrs. van Aarle. "Het is vaak zo dat klanten pas overgaan tot bestellen als men met ogen ogen ziet hoe het product werkt en daarvoor is dit Smaakfestival uiterst geschikt", licht ze toe.Naast het opdoen van ideeën en proeven werden er ook workshops onder de naam 'verkoop en smaak' aangeboden, onder leiding van het SVO. Het Smaakfestival is voor Gebrs. van Aarle tevens een stukje klantenbinding en loyaliteit. "We willen onze klanten laten zien dat we met ze meedenken en hen 'tools' bieden waarmee ze kunnen scoren in hun winkel", benadrukt Kelly. Ze laat weten dat de eerste bestellingen n.a.v. het Smaakfestival inmiddels binnen zijn. "We zullen de producten de komende tijd met weekaanbiedingen nogmaals onder de aandacht brengen."Ruim 300 mensen bezochten de afgelopen dagen Gebrs. van Aarle. De kerstshow die de groothandel heeft dit jaar plaats gemaakt voor het Smaakfestival. "Onze klanten hebben nu nog ruim de tijd voor de feestdagen om actie te ondernemen." Na afloop kregen alle bezoekers nog een receptenboekje mee waarin alle recepten van de groentenspecialisten en de leveranciers zijn gebundeld.

Klik hier voor de fotoreportage.

Voor meer informatie:
Gebrs van Aarle B.V.
Van Leeuwenhoekweg 39
5482 TK Schijndel
Tel.nr. : (073) 544 19 19
Fax: (073) 547 72 55
E-mail
www.gebrsvanaarle.eu