Australische kersenveiling brengt 65.000 dollar op

De eerste doos Australische kersen van het nieuwe seizoen is weer geveild op de Sydney MArkets in Flemington. De kersen waren afkomstig van Hillston in de Riverina. Het winnende bod kwam van Con Angelidis, namens een groep van meer dan 50 groothandelaren, genaamd de Cherry Champions. De zoon van Con, George Angelidis, werd gekroond tot Cherry King. Op 26 november wordt de nieuwe Cherry Queen benoemd tijdens het Cherry Festival Ball.

De opbrengst van de veiling gaat naar de Sydney Markten Foundation en Save Our Sons, een liefdadigheidsinstelling die fondsenwerving doet voor onderzoek naar de spierziekte Duchenne. De kersenveiling bracht dit jaar 65.000 dollar op voor het goede doel. Naast het ophalen van geld voor het goede doel is het ook de officiële start van het nieuwe kersenseizoen in Australië. De kersen zijn nu beschikbaar.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.