Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mark van der Kamp werkzaam bij Sarco Packaging BV

Mark van der Kamp is per 1 oktober werkzaam bij Sarco Packaging te Gameren. Bij Sarco is hij verantwoordelijk voor de verkoop van de HAAF PE Folien en de diverse Verpakkingsmaterialen. Samen met Jaap van der Sar is de verkoop van de MANTER apparatuur en de Gebruikte machines een belangrijk deel van zijn werkzaamheden.



Met een ruime ervaring als verkoper van verpakkingsmachines en weegapparatuur heeft Mark kennis van machines, verwerkingsprocessen en verpakkingsmaterialen. Daarnaast komt de grafische achtergrond goed van pas bij het verkopen en begeleiden van voorbedrukte folie.

Sarco Packaging is bekend in de Aardappelen, Uien en Wortelen industrie en biedt een totaalpakket aan als het gaat om het verwerken, wegen en verpakken van eerder genoemde producten.

Voor meer informatie omtrent het leveringspakket neemt u contact op met Jaap van der Sar of Mark van der Kamp of bezoekt u de website van Sarco Packaging;

Sarco Packaging BV
Rondgang 21
5311 PB Gameren
Tel: +31 418 56 25 53
www.sarcopackaging.com
Mark van der Kamp
Mobiel +31 6 42 773 773
Jaap van der Sar
Mobiel: +31 6 14 80 96 96

Publicatiedatum: