In week 46 zijn er 6 formules die broccoli in de aanbieding hebben. Daarnaast zijn er diverse acties met roerbakgroenten (6 formules) en tomaten (4 formules). Bij vers fruit zijn de sinaasappelen in de aanbieding bij 10 formules (6 x hand sinaasappelen en 4 x pers). Daarnaast zijn er nog acties met appelen (3 x Kanzi, 2 x Elstar, 1 x Pink lady, 1 x Goudreinette en 1 x diverse soorten) en mandarijnen (3 formules).

Het Productschap Tuinbouw brengt wekelijks de landelijke prijsaanbiedingen van verse groenten en fruit per supermarktformule in Nederland in kaart. Het betreft acties die op de websites van de formules worden vermeld. Download hier de aanbiedingen van week 46.

Wekelijks wordt een overzicht samengesteld met de landelijke prijsacties van verse groenten en fruit bij de volgende formules: Albert Heijn, Aldi, Bonimarkt, C1000, Coop, Deen, Dekamarkt, Dirk van den Broek/Digros/Bas van der Heijden, Golff, Hoogvliet, Jan Linders, Jumbo, Lidl, Nettorama, Plus, Poiesz, Spar, Super de Boer, Vomar.

Teelt- en handelsbedrijven kunnen gratis deze informatie ontvangen. Wilt u wekelijks per e-mail een overzicht ontvangen met de aanbiedingen van verse groenten en fruit bij Nederlandse supermarktformules? Stuur dan een e-mail naar r.schutter@tuinbouw.nl.