Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gouverneur Limburg bezoekt Nunhems

Op donderdagmiddag 10 november bracht gouverneur van Limburg Theo Bovens een bezoek aan Nunhems in het kader van zijn kennismakingsbezoek aan gemeente Leudal.


V.l.n.r.: Marc Martens (cluster manager Oost Nuon), Douwe Zijp (CEO Nunhems), Theo Bovens (gouverneur Limburg), Peter Janssen (Tuinderij Beegderhof), Arno Verhoeven (burgemeester gemeente Leudal) en Lourense Das (adviseur en trainer bij Meles Meles SMD).

Tijdens het bezoek nam de gouverneur een kijkje in het onderzoekslab van Nunhems en de processing loods voor de verwerking van zaden.

De gouverneur was bij het bezoek aan Nunhems in gezelschap van burgemeester Arno Verhoeven van de gemeente Leudal, wethouder Paul Vogels en drie ondernemers uit Leudal. De gouverneur en de overige deelnemers aan het kennismakingsbezoek waren enthousiast over Nunhems waar zij spraken over innovatie, optimisme en daadkracht.


Gouverneur Bovens, Paul Buddiger en Douwe Zijp in het onderzoekslab van Nunhems.

Tijdens de Limburgtour bezoekt de gouverneur 33 Limburgse gemeenten om hernieuwd kennis te maken met de provincie.
Publicatiedatum: