Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan Deckers ontvangt Lean and Green Award

Jan Deckers ontvangt op donderdag 10 november in de nieuwe kerk in Den Haag de Lean and Green Award in het bijzijn van onze minister Schultz van Hagen van infrastructuur en Milieu. "Als logistieke dienstverlener, moet je als bedrijf zien te onderscheiden ten opzichte van anderen, ten aanzien van prijs en kwaliteit. Dit is iets wat we in de afgelopen 40 jaar al deden. In 1998 waren we al gecertificeerd voor ISO en HACCP, als een van de koplopers in het geconditioneerd transport. In 2010 gingen we voor nieuwste norm van ISO de 22000:2005 norm", vertelt Jan Deckers.



"Inmiddels onderscheiden wij ons met onze transporten ook in duurzaamheid, waardoor wij de Lean and Green Award ontvangen hebben. Lean and Green staat voor duurzaam ondernemen, met als doel de CO2 uitstoot met minimaal 20% te verminderen. Wij denken hiermee een goede slag te hebben geslagen voor de continuïteit van ons bedrijf. Dagelijks vertrouwen importeurs, exporteurs, groothandelaren en retailers hun producten toe aan Jan Deckers transport te Ammerzoden. Wij zijn dan ook zeer trots, dat wij het predicaat Lean and Green mogen voeren."

Voor meer informatie:
Jan Deckers
Mob: 0653-828081
www.Jandeckersjr.nl
Jan@jandeckersjr.nl

Publicatiedatum: