Derde jaar op rij FD Gazelle

Spectaculaire groei CNC Exotic Mushrooms

Het Hedelse bedrijf CNC Exotic Mushrooms behoort voor het derde jaar op rij tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het bedrijf realiseerde een omzetgroei van 86 procent over de afgelopen 3 jaar. Daarmee is CNC Exotic Mushrooms uitgeroepen tot FD Gazelle 2011. Ieder jaar stelt het Financiële Dagblad (FD) een lijst op van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. CNC Exotic Mushrooms is opnieuw een van de leden van dit selecte gezelschap. Het bedrijf produceert hout- en compostsubstraten voor de teelt van exotische paddenstoelen, waaronder koningsoesterzwammen, shiitakes, bundelzwammen, beukenzwammen en amandelpaddenstoelen. De klantenkring van CNC Exotic Mushrooms bestaat uit professionele paddenstoelentelers binnen en buiten Europa.

Toonaangevend

CNC Exotic Mushrooms is een dochterbedrijf van CNC Grondstoffen BV, dat één van de grootste leveranciers is van grondstoffen voor de teelt van champignons. Met bijna 300 gemotiveerde medewerkers en vestigingen in Milsbeek, Moerdijk, Hedel en Ammerzoden is CNC Grondstoffen toonaangevend in Europa. Zusterondernemingen van CNC Grondstoffen zijn onder andere AMCO, dat paardenmest inzamelt voor de productie van compost en Lutèce, Europa’s grootste en modernste champignonverwerkende bedrijf. Kijk voor meer informatie over CNC Exotic Mushrooms en/of CNC Grondstoffen op www.cncexoticmushrooms.nl of www.cncgrondstoffen.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.