Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nog volop Hollandse aardbeien verkrijgbaar

Aardbeien zijn goed tegen kanker en dementie, zijn cholesterolverlagend, bevatten weinig calorieën, zijn goed voor je ogen én lustopwekkend! Maar zijn de aardbeien in november nog wel lekker? “Onze aardbeien wel”, verzekert Hans Heeren uit Odiliapeel. “Maar veel mensen weten niet dat er in deze tijd ook aardbeien uit Nederland zijn!”
Ook in de kas in Odiliapeel groeien de aardbeien volop.

"Ze zijn iets minder zoet dan in de zomer als de zon er vol op staat, maar ze smaken veel beter dan de buitenlandse aardbeien. Omdat aardbeien in de winter duurder zijn, schakelen veel winkels over op buitenlandse, maar als mensen die kopen, zeggen ze. ‘Die smaken niet en we kopen geen aardbeien meer'." Dus zijn Hans Heeren en enkele andere aardbeientelers in actie gekomen. "We proberen winkels nu zo ver te krijgen dat ze een bord bij ons product neer zetten: ‘Hollandse aardbeien’ en als mensen die kopen, zijn wij er van overtuigd dat ze volgende keer wéér een bakje kopen."

Bron: Kliknieuws
Publicatiedatum: