Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fiscale eindejaarstips 2011

BDO Accountants & Belastingadviseurs heeft de jaarlijkse fiscale Eindejaarstips weer op overzichtelijke wijze op haar website gepubliceerd. Wat moet u echt nog dit najaar doen, of juist niet, om fiscaal voordeel te kunnen behalen? Uiteraard is ook het Belastingpakket voor 2012 in deze Eindejaarstips verwerkt. U vindt dan ook zeker tips terug over de renteaftrek in de vennootschapsbelasting, de vitaliteitsregelingen en de R&D-aftrek. Daarnaast is 2011 het laatste jaar waarin van veel crisismaatregelen gebruik gemaakt kan worden, zoals de willekeurige afschrijving.

Alle fiscale Eindejaarstips treft u hier overzichtelijk aan. Heeft u vragen naar aanleiding van deze fiscale Eindejaarstips, of wilt u eens geheel vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over de fiscale mogelijkheden voor uw onderneming, dan kunt u contact opnemen met Stefan van Vliet van de BDO Branche- en Adviesgroep Flowers & Food via telefoonnummer 0174 – 63 88 88 of per e-mail stefan.van.vliet@bdo.nl.
 
Publicatiedatum: