Goldfish ICT Services heeft een ketenbrede oplossing voor de land- en tuinbouw gelanceerd: Gold4Agro. Gold4Agro is een vooringerichte template op basis van SAP Business All-in-One, waarin best practices zijn gecombineerd met specifieke oplossingen van Goldfish voor de agrarische industrie. Deze oplossingen zijn gericht op standaard ERP-functionaliteiten, zoals inkoop, verkoop, productie, financiën, voorraadbeheer en planning. Gold4Agro dekt de hele agrarische keten af: de oplossing is speciaal ontwikkeld voor teeltbedrijven, vermeerderingsbedrijven en zaadveredelaars. Gold4Agro is vandaag op de Hortifair gepresenteerd.

Doordat alle relevante functionaliteiten, zoals veredelings-, teelt-, oogst-, ontvangst- en verrekeningsdata zijn geïntegreerd in één oplossing, kunnen bedrijven in de gehele agrarische keten ruimschoots voldoen aan strenge wet- en regelgeving op het gebied van voedselkwaliteit en -veiligheid. Daarnaast kunnen bedrijven met Gold4Agro eenvoudig hun teelt optimaliseren, de inzet van mensen en machines bepalen, de bemesting en het Maximale Residu Level (MRL) volgen en hun CO2-footprint berekenen. Op deze manier zijn bedrijven in staat op een efficiënte en duurzame manier te telen en te produceren met zicht op alle financiële informatie. Met behulp van de track & trace-functionaliteit is alle teeltinformatie met één druk op de knop zichtbaar.

Regisseren van bedrijfsprocessen

Gold4Agro maakt de hele keten van ‘land-tot-klant’ inzichtelijk waardoor klanten binnen één oplossing hun hele bedrijfsproces eenvoudig kunnen regisseren. Ook kunnen teeltbedrijven met deze oplossing hun teelt sturen op basis van realtime gegevens. De ingebouwde GIS-oplossing zorgt ervoor dat ze hun teelt op de voet kunnen volgen. Marcel Groenenboom, Director Ecosystem & Channels bij SAP Nederland: “Goldfish ICT Services is een zeer gewaardeerde partner van SAP in het agro-segment. Met deze totaaloplossing laten ze zien tot de voorhoede te horen van innovatieve bedrijven die ambitie en visie hebben en dit weten te vertalen in hun productportfolio. Door branchekennis en expertise op het gebied van automatisering te combineren, blijken ze steeds in staat oplossingen weg te zetten die klanten echte meerwaarde bieden en waarmee ze onderdeel worden van een intelligente keten. Goldfish ICT Services biedt een gedegen oplossing waarmee klanten niet alleen gegevens kunnen vastleggen, maar ook hun bedrijfsvoering nauwgezet kunnen sturen.”

Over Goldfish ICT Services

Goldfish ICT Services is een middelgroot adviesbureau werkzaam voor de agro-, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie in de Benelux. Goldfish consultants combineren branche-, proces en ICT-expertise om, samen met klanten en partners, te komen tot concrete oplossingen. Geen hoogdravende verhalen maar echte resultaten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.goldfish-ict.com.

Over SAP

SAP (NYSE: SAP) is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering beter te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen om de concurrentie voor te blijven. SAP heeft branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 176.000 bedrijven (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.