Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kanzi ook in Britse schappen

De Kanzi appelen liggen nu ook in de schappen van de drie grote Britse retailers, Tesco, Waitrose en Sainsbury's. De Kanzi appel is onlangs uitgeroepen tot de best smakende appel tijdens de Country Sinds Live Show.

De oogst in het Verenigd Koninkrijk is gestegen met 40% vergeleken met vorig seizoen en begon 10 dagen eerder in vergelijking met vorige jaren. Het oogstvolume is 2.400 ton. Adrian Scripps Ltd werkt samen met 11 telers in het Verenigd Koninkrijk om de Kanzi appelen te telen. De bedrijven leveren ongeveer 3.000 dozen per week aan de drie supermarkten en verwachten dat dit volume de komende weken gaat stijgen. Men wil ook gaan leveren aan Marks & Spencer, Budgens, Morrisons en The Co-operative.

Volgens de managing director van Adrian Scripss is de kwaliteit dit jaar zeer hoog met uitstekende suikers en textuur dit seizoen. "We willen de consument met Kanzi iets speciaals geven, een premium appel."

Bron: Freshinfo

Publicatiedatum: