Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nunhems hoogste nieuwkomer in Hillenraad Top 100

Nunhems is de hoogste nieuwkomer op positie 75 in de Hillenraad Top 100 van 2011. De lijst van de honderd meest toonaangevende Nederlandse bedrijven in de glastuinbouwsector telde dit jaar zeven nieuwkomers. Dit jaar werd reputatie, voor het eerst, nadrukkelijker in de beoordeling meegenomen.


Michel ten Hacken (rechts), Nunhems Global Head of Marketing & Sales, ontvangt namens Nunhems de prijs voor hoogste nieuwkomer uit handen van Loek Hermans (links), fractievoorzitter VVD Eerste Kamer.

“Onze reputatie steunt op onze kwaliteitsrassen en onze gespecialiseerde gewasteams. Het talent van Nunhems zijn de mensen. Wij investeren meer dan 1 miljoen EUR per jaar aan opleidingen en trainingen.“, aldus Michel ten Hacken, Global Head of Marketing & Sales. “Onze eerste Hillenraad notering vergroot onze naamsbekendheid en helpt bij het aantrekken van nieuwe talenten. Talenten die wij nodig hebben voor de verdere internationale groei.”

Voor meer informatie:
Uwe Dijkshoorn - Brand Manager Nunhems
Tel: +31 (0) 475 599 226
E-mail: [email protected]
Publicatiedatum: