Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
realtime inzicht in temperaturen van goederen tijdens transport

Amex Logistics kiest voor T Comm Tracking & Tracing temperatuurregistratie

Amex Logistics uit Amersfoort, gespecialiseerd in geconditioneerde transporten door heel Europa, heeft haar koel- en diepvriesvloot voorzien van T Comm Tracking & Tracing systemen. De temperaturen van voedingsmiddelen, bloemen en planten, diepvriesproducten en medicijnen zijn met deze systemen bij Amex Logistics altijd onder controle.


 
Amex Logistics, opgericht in 2000, is gevestigd in Amersfoort en vervoert voedingsmiddelen, bloemen en planten, diepvriesproducten, medicijnen en non-food producten voor klanten als Unilever, Panesco, Dauphine, Samskip, Greencore Group en Idexx Laboratories. Het gehele koel- vrieswagenpark van Amex Logistics is uitgerust met T Comm Tracking & Tracing systemen om deze temperatuurgevoelige producten gecontroleerd te transporteren. De systemen van T Comm Tracking & Tracing controleren de temperaturen in de trailers en alarmeren de planning bij temperatuuroverschrijding. Klanten van Amex Logistics krijgen met dit systeem op afstand inzicht in waar de producten zich bevinden en in welke conditie ze verkeren.

Jaap Wisse, directeur Amex Logistics: “Wij zijn gespecialiseerd in koel- en vriestransporten. Elk transport met een temperatuur tussen -30° en +30° verzorgen wij. Met de T Comm Tracking & Tracing systemen krijgen we eenvoudig inzicht in o.a. de temperaturen van alle wagens. De temperaturen in de trailers worden continu gecontroleerd en we worden gealarmeerd bij een temperatuuroverschrijding. Dit maakt het voor ons mogelijk om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren voor onze klanten. Onze klanten kunnen nu op afstand eenvoudig zien dat wij de producten op de juiste temperaturen vervoeren. Dit werkt voor ons en voor onze klanten veel sneller en efficiënter'.

Voor meer informatie: www.t-comm.nl en www.amex.nl

Over Amex Logistics

Amex Logistics is een onafhankelijke, betrouwbare en flexibele partner op logistiek gebied. Amex Logistics draagt zorg voor het gehele logistieke proces van planning, coördinatie, informeren en uitvoering tot documentverzorging. Het werkterrein bestrijkt geheel Europa. Naast food, bloemen en planten, diepvriesproducten en medicijnen vervoert Amex Logistics ook non-food producten, zoals computers en diverse soorten verpakkingsmateriaal.

Over T Comm Tracking & Tracing

T Comm Tracking & Tracing is gespecialiseerd in het realtime meten, registreren en inzichtelijk maken van gegevens voor de Transport & Logistieke sector. Onze unieke, draadloze oplossing maakt het wagenpark en voornamelijk de lading inzichtelijk en beheersbaar. Het hoofdkantoor van T Comm Tracking & Tracing staat in Zoetermeer. R&D en productie vinden plaats in de vestiging in Boekarest, Roemenië. Bovendien is T Comm Tracking & Tracing vertegenwoordigd in Slowakije (Nitra) en de USA (Boston) met eigen kantoren.
Publicatiedatum: