De moderne tijd vraagt om een nieuwe manier van denken. ‘Denk Anders’ is daarom het thema van de inspiratie-avond van ADN op woensdag 16 november. Anders denken kan betrekking hebben op vele onderdelen van de bedrijfsvoering zoals inkoop, assortimentskeuze, marketing, personeelsbeleid, verkoop en onderscheidend vermogen.De groenteman moet zich onderscheiden van de concurrent (= supermarkt). De mogelijkheden hiervoor hebben we in handen. Productkennis en persoonlijk contact met de consument zijn daarbij belangrijke troefkaarten. Maar hoe bereiken we daar een brede groep consumenten mee? Daar gaat deze avond antwoord op geven. Dat mag u dus niet missen!

Programma

De avond wordt verdeeld in drie korte en inspirerende sessies waarbij bereidingswijzen, voedingswaarden en smaak centraal zullen staan:
  • ‘Denk Anders’ in eigen persoon: Rob Baan, eigenaar van Koppert Cress en tegenwoordig TV persoonlijkheid bij de eerste Nederlandse Foodzender 24Kitchen;
  • Kooksessie met vernieuwende producten en bereidingsmethoden;
  • Doe inspiratie op over diverse producten - die in het teken staan van de Feestdagen - van supporters van het AGF Servicepunt.
Naast het zeer interessante programma is er natuurlijk ook voldoende tijd voor een goed gesprek en contact met collega-groentespecialisten en leveranciers. De Inspiratie-avond start om 17.30 uur met een lopend buffet. De sessies starten om 19.30 uur.

Aanmelden (graag vóór 12 november)

Doe eens iets anders op woensdagavond en kom 16 november gezellig naar deze bijzondere Inspiratie-avond. Gebruik een van onderstaande mogelijkheden om u voor deze avond aan te melden. Geïnteresseerde niet-leden van ADN zijn ook van harte welkom.
T (070) 351 21 06
F (070) 351 21 99
E info@agfdetailhandel.nl
I www.agfdetailhandel.nl/denkanders