Meevallers, tegenvallers, dilemma’s en keuzes op weg naar een Europees merk. Stichting PuraNatura vertelt over het afgelopen teelten commercieel seizoen tijdens een seminar op de Horti Fair. De bijeenkomst op woensdag 2 november borduurt voort op het seminar ‘Verbanden, verbinden en verbonden?’ dat PuraNatura in mei dit jaar organiseerde.

Op de Horti Fair wordt een update gegeven over de teeltmethode, contacten met Europese retailers, imago en identiteit van het merk PuraNatura, de regelgevingsaspecten rondom haar bijzondere invulling van USDA Organic en de relevantie voor de Europese consument. Ook komen de plannen voor 2012 aan bod. Inschrijven kan via de website van de HortiFair. De dialoog aangaan kan tijdens de Horti Fair ook op de stand van PuraNatura. Bezoek ons voor informatie en het antwoord op brandende vragen in hal 8, standnummer 08.0510.

Het seminar van PuraNatura wordt gehouden op woensdag 2 november van 10.00 tot 11.30 uur in zaal E104 van Amsterdam RAI. Aanmelden kan via het registratieformulier voor de Horti Fair. Stichting PuraNatura timmert voor het vierde jaar aan de weg met als doel de grootschalige kasteelt te verduurzamen. Alle producten worden geteeld op natuurlijk substraat met uitsluitend biologische gewasbescherming, zonder dierlijke meststoffen. Maximale duurzaamheid en een minimale milieubelasting staan daarbij centraal.