Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
emmer uien met startprijs van 150.000 dollar iets voor Bill Gates?

Gedupeerde uienteler zet na tropische stormen uien op eBay

Uienteler Christopher Pawelski verloor zijn uienoogst ter waarde van 200.000 dollar deze zomer, als gevolg van de tropische stormen Irene en Lee. Maar liefst 19 van de 20 hectare uien van de teler in Pine Island werd verwoest. De teler heeft nu een emmer van zijn eigen geteelde uien op eBay gezet voor een startprijs van 150.000 dollar en een buy-it-now price van $ 300.000.

Pawelski hoopt nu dat een beroemdheid als Oprah Winfrey, Bill Gates of Warren Buffet de uien wil kopen. De rijkaards krijgen dan een emmer mee toegestuurd en ook de verzending is gratis. Hij wil met deze out-of-the-box benadering niet alleen zijn verliezen goedmaken, maar ook een punt maken. "Ik ben slechts één van de telers die zulke verliezen heb geleden, want alle andere telers in de vallei zitten in het zelfde schuitje. Hiermee wil ik aan een breed publiek duidelijk maken dat we serieus hulp nodig hebben na de ramp!"
Publicatiedatum: